divendres, 11 de gener del 2008

Super herois, tercera part


Fent cas omís a les critiques rebudes per part del públic del blog i amb tot l'enussiasme per a que els meus amics, de grans, en l'etapa adulta, puguin ser uns bons suprherois... seguire donant-vos alguns consells de com i com no s'ha d'actuar en front la vida.

Aquest apartat parlarem de l'etiqueta o, el que és el mateix, com s'ha de vestir. El que vull remarcar és que un superheroi, ha de vestir sempre de manera elegant i sobretot no despentinar-se mai, aixo que l'amic vilillus ha fet només un cop en sa vida!!!

En el cas analitzat del Sr. Vila podriem dir que si hagues dormit un mica més i s'hagues aplicat una bona dosi de laca compliria el perfil requerit a la perfecció!!!

9 comentaris:

vilius ha dit...

Quin tros de cabro!!!!!! Malaeix-ho el dia en qe et vaig pasar aquesta foto! i a sobre no men recordu! Buenu sapigues que buscare per tot el barri la pitjor de les teves imatges i no parare fins qe estigui penjada ven grossa i brillan en aquesta la nostra pagina! Qui juga amb foc es crema Badiella! cagondeuuuuuuu!

Bernat ha dit...

tatatattatatatat Mr.Pataletes alias badimoving esta contraatacan!!!! badiella no t'emocionis q tots tenim les fotos del sopar de gala de les festes FMSR amb la teva camisa color salmó maricó.

Unknown ha dit...

Ja t'entenc.... xò és que he retrobat moltes fotos i s'han d'anar penjant... perquè crec que tothom mereix veure-les donat el seu interès històric.

Per cert, estigeu atents a la pròxima!!!

Heron ha dit...

Tu no fagis cas vili, que se't veu molt elegant!!

Anònim ha dit...

Hippy, escolta!!, no vagis amenaçant tant el personal perque crec que el que juga amb foc i ja s'ha cremat ets tu, així que ja pots anar amb peus de plom i començar a resar a que no sortin a la llum pública les teves grans gestes.

(Excel·lent Badi!!!!!!, jejejeje).

Senyors, tothom sap que ha començat la guerra, pero ningú sap quant acabarà!!

YEEEEEEEEEESSSSSS!!!!!

Bernat ha dit...

volem la quarta entrega!!!!!!

Solé ha dit...

MENCANTA LA GUERRA!!!!!!
VILA ETS EL PUTU AMO, ATENCIÓ LA CORBATA QUE ET FA DE CAMISA CASI, JAJAJAJAJAJAJJAJAAJAJAJJAJ

Unknown ha dit...

Gran observació Pister, xo és que quan es posa dins la cabina telefònica, se la gira i li fa de capa!!!

Tot té una explicació en aquesta vida, oi Super Vilis?

vilius ha dit...

yes!!!!!

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio