diumenge, 10 d’agost del 2008

2 series per enmarcar. Dexter i Hermanos de Sangre

Señors i señores, estem vivint un dels millors moments pel que fa a series de televisió. Per una banda DEXTER; entretinguda trama de un assassí en serie que treballa per la policia forense de miami i compagina la seva vida diaria amb el seu hobbie preferit, desmembrar maleantes de la forma més pulcre i professional possible.
És pot veure per qualsevol de les pàgines de series online que hi han o pel youtube en 5 parts, no hos deixarà indiferents, es trepidant i teé un dels millors guions que he vist en molt de temps.

Per altra banda i per a tots aquells que hos agradi el cine bèlic. Tom hanks i Steven Spilberg han creat una serie de 10 capítols on es relaten i es veuen les vivencies de una companyia estadounidense de paracaigudistes durant la segona guerra mundial. Molt realista, bons efectes especials i una magnifica caracterització dels personatges fant també d'aquesta producció una de les millors opcions en aquest gènere per a tots aquells que es preguntaven si hi hauria algo més després de la película "Salvar al soldado ryan" o "enemigo a las puertas".

No hos deixaràn indiferents!!!!!





1 comentaris:

Anònim ha dit...

qualsevol persona que vulgui veure alguna de les series que m'ho digui OK. Les tinc les dues completes en DVD.ciauuu

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio