dimarts, 23 de setembre del 2008

Puto canvi de format

Quí ha canviat el format i perquè? A mi ara em va com el cul a part de que és megalleig.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Wasn't me!!!

Potser està dins el programa del Sr.

Visca Sr.!!!

juas juas

Bernat ha dit...

L'he cambiat jo, intentant millorar i tenir més espai per posar més coses, pero encara no he acabat de deixar-ho maco per manca de temps? Quin problema tens amb el nou format? Es massa ample?no se digueu-me coses que pugui fer. Pero abans era de 3 columnes i ara de 4, i aixi podem posar més coses com jo que se, el resultats de cada semana del nostre equip de futbol o els del corredors del runners club. Feu.me suggerminets si us plau.

Melu ha dit...

Bernat for president.

Per començar el trobo més lleig. Però el problema és que em va més lent, se'm desestructura i molts links no van. Es raro

Anònim ha dit...

Va molt lent!!!!

Jordi Taulé ha dit...

es lletgisiiiiiim! tens el sentit del disseny al cul! xDDD

Exigeixo canvi ja!

Bernat ha dit...

He tornar a posar l'antic forma, pq no tinc temps de arreglar el nou, la idea era deixar-lo igual q aquest q he hem tingut els ultims mesos, pero amb un columna més i no se vosaltres, pero jo de codis html o en tinc ni guara aixi q anaba fent probes, pero com sou molt impacient ja u fare en un altre moment

Unknown ha dit...

Bernat for president!!! Ell si k fa coses, te idees i s'ho curra...

No com akell a ki anomenen Sr. fa molta propaganda, molta boca, molt fare un programa, molt Sr. for president i trage, però després, RES!!!

Fora Sr.!!!

BERNAT FOR PRESIDENT!!!

Anònim ha dit...

Badimovieee, quant tingui plena potestat, es a dir, surti guanyador de les eleccions d'una forma democratica començaré a fer coses...mentrestant no puc fer res.

Bernat ha dit...

Es veritat, no pot fer res, desde que es candidat oficialment, se li han negat els privilegis de ser administrador, fins la resolució de les eleccions.

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio