dimecres, 26 d’agost del 2009

És un tio o una tia?

La sudafricana Caster Semenya , va guanyar els 800 metres femení fa uns dies . Avui dimecres 19 d'agost de 2009 va ser intervinguda per realitzar-se un test de feminitat, els resultats dels quals es coneixeran dintre d'unes setmanes.

Les sospites sobre la seva sexualitat van augmentar després de guanyar la final de 800 metres amb un marge de 2,45 segons, el més ampli de la història dels campionats del món.

És curiós també que és la única respresentant que portava "pantoleta" mentres que les demés corredores només portaven shorts curts.

És també curiós que els músculs dels seus braços i abdominals siguin tan ben formats, cosa francament molt difícil en una dona.

I per acabar , té una veu poc femenina i va donar en uns anàlisis el triple de testosterona que el normal en una dona esportiva.