divendres, 26 de novembre del 2010

Gol T per la Penya Heineken

Ahir va surgir la idea de pagar un abonament a Gol T (versió particulars) entre els membres del heineken. El tema seria posar uns 10€ euros cadascú que estigues interessat per pagar el decodificador i l'abonament.

El decodificador es un decodificador de TDT normal, però amb una ranura per inserir la targeta de Gol T, així que de cara a un futur el podríem anar movent de casa per anar veient els diferents partits que ens interessessin.

El problema de tot això, és que com era de preveure, no és possible abonar-se a Gol T només un mes, el mínim és un any. Es per això que cal posar uns quants calers al principi i desprès anar pagant les quotes mensuals.

Evidentment, el tema ha sortit per tal de poder veure el Barça-Madrid amb màxima comoditat i de moment ja s'ha parlat de llocs on veure'l, que en aquesta ocasió seria o a casa de les mallorquines o a Can Melu.

De cara a dilluns així també compraríem quelcom per sopar mentres veiem el partit.

Com ja sabem com funciona tot això i la Penya Heineken no destaca per ser bons pagadors, demà aniré jo personalment a comprar el decodificador i a fer l'abonament. I Aquesta vegada sense cap problema deixarem tirat al carrer tothom qui no porti la pasta.

De cara als propers mesos, si algu volguès fer us de l'aparell i pel motiu que fos no vinguis a veure el Barça-Madrid, seria imprescindible que contribuís a pagar l'abonament

4 comentaris:

Fuli ha dit...

D'acord. Problema Barça solucionat. Jo pagaré sense cap mena de problema i amb molt de gust.
IMPORTANT: El dilluns, com alguns ja sabreu, és l'aniversari de la Ghalia i el meu. Per tant, i més enllà de la particular celebració tot veient el clàssic, us convoco a tots aquells que pogueu/volgueu/desitgeu anar a dinar el mateix dia dilluns dia 29.
La cosa és simple, confirmeu de cara a diumenge quants de vosaltres vindreu a dinar. Quedem a les 14h al Russa, i cap a les 3 anirem a dinar a l'Aitor. A mitja tarda, tornem al Russa, ens reunim més colla, i anem a veure el partit.
Sense més preàmbuls, ens veiem dilluns!!!

vilius ha dit...

Fuli, m'apunto al dinar!

Mr.Calamar ha dit...

Eii! Jo al dinar no puc anar... aixi k ns veiem directament al russa!!

Ptns

Solé ha dit...

Vinc

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio