dijous, 25 de novembre del 2010

Oju amb el Barça - Madrid

Molts dels bars que donen el futbol tenen la versió domèstica de Golt i no la versió GolBar. Desde Golt han avisat que durant aquesta setmana han donat un ultimatum a 9000 (!!!) bars d'Espanya, i que o paguen la quota real de senyal per a bars o els hi tallen la senyal.

Per diferenciar el tipus de senyal, la mosca que posen amb el logo a dalt a la dreta de la imatge és Golt en la versió domèstica i GolBar en la versió per a bars. Tots els que tenen Golt (molts chinos) es probable que no puguin emetre dilluns que ve.

Jo personalment no he vist mai la mosca GolBar, potser perquè no m'he fixat o potser perquè és poc comuna (val 10 vegades més que la versió per casa, o sigui que és un gran estalvi pels bars):

Per això dic que OJU! que no sigui que anem a un bar que no pugui emetre, hauriem de pensar bé on anem i comprovar d'avançat que donen el partit segur.

Ale penyita

2 comentaris:

Ana Mallurkina ha dit...

Ballbreaker, q com q juguem aqui la gran majoria dels habituals aniran al camp.

El darrer cop q vam veure l clàssic al Ball vam guanyar 2-6 !!!

Fuli ha dit...

És l'aniversari de la Ghalia i el meu, pel que havíem pensat fer quelcom d'especial. Estil, dinar per la secció 'lunes al sol' i després gaudir de l'espectacle de l'any -ja amb tota la colla.
S'accepten propostes!

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio