dimecres, 20 de febrer del 2008

Remember Praga 5

Tota sabem de la facilitat d'en Papi Heron per dormir a qualsevol lloc sense importar el més mínim les circumstàncies que l'envolten (no recordeu que ja va dormir al costat d'un altaveu del Apolo???). En resum, el nostre amic dormint al terra de la recepció del mític hotel Opatov (o algo així).


PD: Pocs minuts desprès va intentar entrar a l'habitació on estavam unes 20 persones de festa al pis 12 o 13 de l'infernal hotel. Quan estaba esperant que algú voluntarios el deixis entrar, un soldat dels que patrullaben per dintre l'opatov equipat amb una ametralladora de boles de goma se'l va endur.

3 comentaris:

SauroN ha dit...

si recordo exactament estar mirant per la mirilla de la porta i dientli k es pires mentres va pasar lo del segurata/militar amb gos i tot i ens feiem torns per vere amb vilius i algu mes...mentres ens partiem la caixa...k grande opatov

vilius ha dit...

qe grande la desaparicio de heron per la mirilla i just despres la aparicio del jetu d'un militar cabrejat, el futur del nostre amic no estava gens clar despres d'allo! jajajaja quin fart de riure!

vilius ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio