dilluns, 24 de març del 2008

Si, ho he fet...He caçat un reno!!!!!!!!!!















Ei buenas...Com anem?

Després de rebre moltes crítiques i algun que altre insult me decidit a escriure unes quantes ratlles per explicar-vos quelcom de la meva vida per Helsinki. Com molts us podeu imaginar, de moment, molta festa i poc treballar. Porto un més i mig per aquí i de moment el meu projecte no té ni una miserable pàgina, per no dir que no té ni un sol paràgraf...però ja sa sap que passa si els caps de setmana comencen els dimecres...

Per Lapònia ja ho veieu...de puta mare. La carn de ren està molt bona, si podeu proveu-la.

Tot i portar poc temps, començo a estar bastant fins als ous del fred i de la neu. Encara que està sent l'hivern més càlid dels últims 70 anys, no em lliuro del les baixes temperatures (normalment, entre 3 i -5 graus) i de les nevades i pluges dels collons.

La gent aquí és bastant rara, i tenen un gran problema amb l'alcohol. Un dissabte qualsevol pots trobar-te més d'un coma etílic pel carrer abans de les 12 de la nit. En general, de dia ni et saluden i de nit són de puta mare. Perquè serà???

Respecte a la samarreta de les festes, haig de dir que m'agrada bastant, i que en vull una. També en vull una del Barça, i estaria molt bé que algú me les pagués i després li faig una transferència bancaria o algo així. Per cert, lamentablement la meva presencia durant les festes del barri perilla bastant, perquè molt probablement estaré a Barna el cap de setmana del 5 d'Abril. Serà una visita fugaç perquè la meva honorable mare compleix 50 anys. Molaria organitzar un sopar o una festeta amb la gent que estigui per aquí, i així us explico més coses d'aquest país i d'aquesta gent que simplement, estan zumbats.

Bueno, gent un petó per tothom, i prometo explicar-vos més coses la pròxima vegada.

PD: Enlloc d'increpar-me, també podeu enviar-me e-mails explicant-me com us va la vida per aquí, o per allà on estigueu. Records a tothom i fins aviat.

14 comentaris:

Mr.VetSon ha dit...

ieeeee!! El gran fitonet de les neus!!!jajaja!! hivern més càlid dels últims 70 anys= entre 3 i -5 graus...no vull saber el més fred...
el tema de l'alcohol és molt heavy, no és el mateix un coma etílic als carrers de bcn (com a molt 3 o 4 graus) que als de helsinki (esmentat més amunt)!!! quina tela aquest escandinaus, quins alcoholics... no és el país que consumeix més alcohol i drogues d'Europa?? ara que amb el temps que tenen... si nosaltres ja ho fem aquí!jaja!

Fuli ha dit...

Andres!!!

Suposo que bastant relacionat amb l'alcohol és el fet que són el segon país amb més armes x people després dels coneguts EUA...

En fi, m'alegro de sentir noticies teves!! Malauradament el cap de setmana del 5 al 9 d'abril estic a Praga en una visita ràpida a l'Ignasi, així que no crec q coincidim... Cuidat molt a tu, i al teu fetge!!!

Melu ha dit...

Fuli fuli, si hi ha tantes armes a Finlandia és perquè es caça molt. Que està casi tot cobert de boscos!

Bernat ha dit...

Recordo un dia aqui a barcelona que et van trobar dormint sobre un moto aparcada amb tota la taja. T'aconsello que no posis en pràctica aquesta tècnica a no ser que desenvolupis un nou pelatge apte per al medi, cosa que en el nostre grup nomès ha aconseguit el papi.

Això del problema que tenen amb l'alcohol suposo que ha facilitat la teva integració i amb la teva lleugera pinta de vikingo deus estar com a casa.

Respecte la estadística inventada del melu(estil german)res a dir, ell se la inventa, ens la creiem i tots contents

vilius ha dit...

Fituuu!!! m'alegra molt saber de tu i de les teves aventures pel pais del putus renus i del putu pare noel de color verd! per cert qe tal esta la feina de nan del pare noel? jo no tinc massa barva pero igualmen potser donu el pego no?... tot sigui per surtir de barna una mica! Per aqui tot com sempre, crikets, tajas, resakas i esperant festes del barri per tenir una bona excusa per pillar un papon com cal! pues res nanu, una abrasada barna - helsinki i truquem el dia qe baixis qe segur qe estic per aqui... fins aviat!!

Anònim ha dit...

Gordo, escolta!! l'estadística que segons tu s'ha inventat el Melu va ser proporcionada pel Fuli.

L'únic que va fer el Melu es fer un raonament bastant lògic, perque dubti que comprin escopetes per fotraseles pel cul...bueno sempre hi haurà el tipic bugarron.

vilius ha dit...

Fitu, enrecordat cuan baixis de portar una banya de renu i li fotem pel cul al Cabanes, QUE REALMENT S'HO MEREIX!

Unknown ha dit...

Yeeeeeeeeessssssss!!!
Com la bandera de Japó!!! (Fins que arribi a la culata.... auuu)

Bé mendi, si fessim test d'alcooholèmia seria una merda, no podria escriure mai...
Però aki no et pensis k tot son flors i violes... k això de donar el callo cada dia és duríssim!!

Unknown ha dit...

Yeeeeeeeeessssssss!!!
Com la bandera de Japó!!! (Fins que arribi a la culata.... auuu)

Bé mendi, si fessim test d'alcooholèmia seria una merda, no podria escriure mai...
Però aki no et pensis k tot son flors i violes... k això de donar el callo cada dia és duríssim!!

Anònim ha dit...

Vila, fa massa temps que jugues amb foc, així que, qui avisa no es traïdor!!.

TOT ARRIBARÀ!!!!

Bernat ha dit...

para d'avisar i fes algo d'una puta vegada. BOCAMOLL (m'encanta aquesta paraula).

Melu ha dit...

Bocamoll lol

Mr.VetSon ha dit...

excel·lent la paraula bocamoll només comparable a BORDEGÀS. simplement insuperable.

Solé ha dit...

Grande ñonaca amb lo del papi, jejejejjejejej
K passa andreueeeet!!!

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio