dijous, 7 de maig del 2009

Tots a Roma !!!!

A partir de demà es poden demanar entrades per anar a la final. Aquest post és perquè aquest cop podríem intentar fer-ho tots alhora, i així si ens toca cremar Roma tots juntets. Que bonic seria !!!

Per cert hi han rumors de que aquest cop les entrades van amb un xip i que, per entrar a l'estadi, s'haurà de presentar un document que t'identifiqui com a titular de l'entada. Evidentment, suposo que aquest detallet ens el passarem pel forro dels collons i demanarem el màxim d'entrades possibles.

Això és el que diuen a la web del barça:


"Com a novetat, aquesta temporada les localitats són com una targeta bancària i porten un xip incorporat amb la identificació de cada persona, el seu nom i cognoms i DNI. A l’accés de l’estadi hi haurà lectors de les entrades on apareixerà el nom, cognoms, DNI i persona que hagi fet la sol•licitud de l’entrada i se li hagi assignat. Segons informa la UEFA, l'entrada a l'estadi només serà autoritzada si es presenta l'entrada i un document vàlid d'identitat amb fotografia.

Cal tenir molt present que les entrades són personals i intransferibles i no poden ser venudes, ofertes a la venda o utilitzades per a cap finalitat promocional o comercial. La policia es reserva la potestat de retirar qualsevol entrada i prendre mesures amb aquells que portin l’entrada."


Tenim temps des de divendres 8 (demà) a partir de les 10 del matí fins al dia 11 de maig (dilluns) a les 19 hores.

8 comentaris:

ramontxu ha dit...

Fitó = Asterix el gal

Fuli ha dit...

Jo demano

Anònim ha dit...

Amb sembla Fitó que només podrán demanar les entrades els que siguin socis i que en el carnet de soci posi el seu nom. Per exemple, el meu cas:

Ma germana es socia pero en el seu carnet hi ha el nom d'una tia que no se qui cony es. En el cas que ma germana vulgues sol·licitar entrada no podria fer-ho ja que tant per retirar l'entrada com per entrar a l'estadi (això últim es la novetat) et demanaran DNI o quelcom identificatiu.


Així que ho tindrem una mica complicat!!

Algo de positiu habia de tindre pagar 120€ a l'any a fons perdut com porten fen en fuli, xicars...etc

FITO ha dit...

Marçalet que jo tmb soc soci !!!!

Fuli ha dit...

A demanar només aquells que som socis i posa el nostre nom!!!
PD: Per si ens toca, el tema avions va super car, vaixells ja no en queden, i... segons via michelin, son uns 230 euros anar amb cotxe. Us deixo:

http://www.viamichelin.es/viamichelin/esp/dyn/controller/Itineraires?strStartLocid=31M3JyYjEwY05ERXVNemczT1RJPWNNaTR4TmprNU1nPT0=&strDestLocid=31NDFsenkxMGNOREV1T0RrMU5EYz1jTVRJdU5EZ3lNekk9strStartLocid=31M3JyYjEwY05ERXVNemczT1RJPWNNaTR4TmprNU1nPT0=&strDestLocid=31NDFsenkxMGNOREV1T0RrMU5EYz1jTVRJdU5EZ3lNekk9&empriseW=315&empriseH=275&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=8%2F5%2F2009&indemnite=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0

(ser que és molt llarg, però no ser com posar un hipervinvle directament sobre el nom, és la merda del blogspot...)

Fuli ha dit...

Perdent el temps a classe...
Enllaç d'hostals a Roma: http://www.hostelworld.com/hostels/Rome

Unknown ha dit...

Quan ho demanem?

Fem-ho tots junts, no?

Demà, dissabte, a la tarda?

Fuli ha dit...

jo voto per dissabte tarda tots juntets!!

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio