dimarts, 3 de febrer del 2009

Cuenta Megavideo y la Sexta Deportes

A veure gent, suposo que tots els usuaris de megavideo/megaupload ens em enterat que la cuenta "carabirubi" no funciona.
Jo nosé vosaltres pero després d'haber disfrutat d'una conte premium es fa bastant dur tenir que tornar a aguantar les restriccions del puto megavideo.

En conseqüència proposo fer un pote per tots aquells que volguem tornar a disfrutar de descargues ilimitades, i paguem una subscripció. Deixo penjats els preus.
Ja direu que penseu al respecte...







Per cert, Porto uns dies veien que per la sexta a les 21.00 de la nit fan 20 minuts de deportes. La vritat és que superen els de cuatro pq no s'estàn 10 minuts amb el polideportivo o dient el que més tard explicaran.

"El inconfundible Patxi Alonso y sensual Sara Carbonero presentarán a partir del próximo día 15 de enero un nuevo informativo de deportes en La Sexta, el programa recogerá de lunes a viernes durante 20 minutos toda la actualidad deportiva de la jornada".

5 comentaris:

ramontxu ha dit...

Sara Carbonero interesant ...

Heron ha dit...

i com penses gestionar lo del compte? per hores?

Anònim ha dit...

A veure Heron, t'ho explicaré de forma que puguis pillar-ho.
1 sol compte, usuaris ilimitats/hores ilimitades.

D'aquestes ja en teniem una pero la subscripció es va acabar.
Algún dubte més?

FITO ha dit...

saps segur que es va acabar la subscripció???potser de la megaregalada que ens pegàvem a diari han canviat el password...no se

Anònim ha dit...

he parlat amb el dani i m'ha dit que la subscripció era fins al 2010.
Peró no la tindriem tants, 5 o 6 ...

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio