dilluns, 23 de febrer del 2009

El Heineken FC es manté a la màxima categoria del futbol Meilandià

http://www.yotelosoluciono.com/liga/clasifica.asp?grupo=470&equipo=HEINEKEN&categoria=Honor

Desprès d'una agònica temporada plena de dificultats, el Heineken FC es manté a la màxima categoria del Futbol7 (División de Honor) gràcies a l'heroica victòria dels joves del barri a lúltim partit, en que ens jugavem la permanença.

La temporada es pot descriure amb una paraula clau: "mediocritat". Estem exactament al mig de la taula de classificats (5ens de 9), i tenim un golaverage de 0, 30 a favor i 30 en contra. Som l'equip que menys gols ha marcat a la lliga, amb diferència. Però també el segon que n'ha rebut menys. Aixó té una explicació: Els davanters foten pena mentre que els defenses ens hem sortit i som la base de l'èxit. Hem quedat a 8 punts dels líders i a 11 del cuer.

Evidentment animem a que l'afició segueixi venint a veure els nostres partits com ja heu fet massivament durant la primera volta.

També animem a seguir l'exitosa política de reporting "Si no vens, truca" que ha permès que sempre arribessim als partits amb tots els efectius necessàris i ens ha fet estalviar als gestors de l'equip centenars d'euros en trucades d'última hora a aquell xaval amb qui vas coincidir a segon de carrera que un cop et va dir que si us faltava gent el truquessis.

Heineken FC: Felicitacions, ara a buscar la zona champions a la lliga de primavera.

4 comentaris:

Fuli ha dit...

Totalment d'acord amb la crònica!! Esperem, pel bé de tots, que aquesta segona volta no tingui res a veure amb la primera!!

PD: He trucat a la Meiland i diuen que aquesta setmana encara hi han partits i que la nova lliga començarà a partir de la vinent. Demà, en principi, sortiran els nous grups a la web.

Heineken F.C. crew

vilius ha dit...

endavant heineken!!!!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Sort que vaig venir el partit aquell que us va donar el punt de decisiu per la salvació....

Unknown ha dit...

Gran Report!

Gran Defensa!

Gran Heineken!

Tornarem a vèncer!!!

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio