dijous, 18 de juny del 2009

SOCIALISTES???????

Bon dia a tothom,

Aquest matí he anat a comprar tabac al bar de sota casa meva i m'he trobat que el preu del tabac ha augmentat considerablament (Camel 3,30€, Nobel 3,15€.....etc) pero tot i així he acabat comprant-lo. Un cop ja havia tornat a casa meva he enxufat la radio i per casualitat he enganxat una tertulia que parlaven sobre les mesures que havia adoptat el PSOE per tal de sortir de la crisis i que aquestes eren:

- Pujar els impostos del tabac
- Pujar els impostos de la gasolina

Després d'escoltar la tertulia he enchufat la tele i he posat el 3/24 per veure les noticies i per pura casualitat he vist unes imatges del congrès dels diputats on el Sr. Rajoy li retreia al Sr. ZP les mesures que havia adoptat i al Sr. ZP li ha contestat que el seu partit havia reduit fa un temps l'IRPF i l'Impost de Societats.

Després de veure aquestes imatges he quedat alusinat ja que a la meva facultat, m'han ensenyat que els impostos indirectes "Tabac, IVA"... (els que no tenen en compte la renda del contribuent) son tipicament imposicions de caire liberal, es a dir, de la dreta, i en cambi els impostos directes "IRPF" "Patrimoni"...etc (els que tenen en compte la capacitat economica del contribuent) son tipicicament populars i d'esquerres.

I aquests es fan dir socialistes?????? que extrany que ho hagin fet just després d'unes eleccions europees???????



11 comentaris:

Fuli ha dit...

Totalment d'acord, malauradament soc força partidari de pujar els impostos del tabac, perquè a part de ser una mesura paliativa contra la crisis hauria d'afectar directament als hàbits d'aquest (i no només perquè sigui NO fumador). Sinó mira el que val el tabac als principals països europeus!!

Anònim ha dit...

Amb la pujada del preu del tabac no tinc res a dir. El que amb fa gracia es que un partit suposadament socialista i obrer, tal i com diu el seu nom, apliqui politiques de caire liberal i gens populistes per tal de sortir de la crisis.

Si a dia d'avui l'estat necessita recaptar mes (totalment lícit) i el partit que governa es socialista i que teoricament vol vetllar per les classes mes desfavorides que puji els impostos que gravin la renta cullons!!!!

I si volen aplicar aquestes politiques (totalment lícit) almenys que no es facin passar d'esquerres, rojos....etc i no vagin enganyen al personal.

Anònim ha dit...

Estic d'acord que el preu del tabac es pugui pujar pero no com una mesura economica per ajudar a recaptar mes sinó que ha de ser una mesura social....o com li vulguis dir.

Bernat ha dit...

Jo el que flip és que segons tots els informatius de les diferents televisions l'augment de l'impost era e 19 cnt perpaquet i al final resulta que ha sigut de 35.

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Només he llegit el títol! Ni el Post ni els comentaris, però tinc una cosa a dir:

PUTA ELS SOCIATES!!!

ramontxu ha dit...

amb Franco no es pagaven impostos !

ramontxu ha dit...

fuli els principals països de Europa tb cobren el doble que aqui, els joves tenen més ajudes gobernamentals, en l'habitatge, a l'hora d'estudiar... el subsidi d'atur és més llarg, les dones cobren un sou quan tenen un fill fins als 3 anys,guarderia pagada ...
en resum un socialdemocràcia com deu mana, no la merda que ben el psoe o el pp.

Heron ha dit...

Proposo que a partir de demá divendres 19 tots els fumadors del país deixem de fumar indefinidament. Així les tabaqueres presionaran al govern perque tornin baixar els preus.

Unknown ha dit...

Gran idea papi!
Radicalisme inteligent.
Organitza-ho!

Per cert, on pares?

Mr.VetSon ha dit...

si es fes això seria lamentable tornar a fumar si baixessin els preus... ja que hi ets dexa-ho del tot que llavors si que és barato!jajajjajaja!

ramontxu ha dit...

ara me enrecordat del xiste aquell q deia :
fumar es malo, pero Kluivert es peor !

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio