dijous, 4 de juny del 2009

Tragèdia o Morbo??

Amics de la Penya Heineken, seguidors o no de la serie televisiva LOST, què en penseu d'aixó? Jo personalment trobo increible com un diari (Crítica de l'Argentina) pot obrir en portada d'aquesta manera, sobretot pels 288 morts/desapareguts... però no us negaré que va ser el primer que vaig pensar!!


PD: Recordo que demà cal anar sopats a Can Pister, no hi haurà menjar!! Apa, fins demà!!

5 comentaris:

Mr.VetSon ha dit...

és molt lamentable... ara, tots ho vam pensar! jajaja! jacob ataca de nou???

Unknown ha dit...

Però pot ser que l'avió caigués per una carrega electromagnètica d'una força incalculable generada per un moviment de plaques tectòniques?

ramontxu ha dit...

es bastant escandalós la fribolitat en que es donen les notícies. Pero aki es igual, una cosa es fotrali mà a la informació i una altre cosa es FOLLARSELA directament, com per exemple el que fa cada dia Pedro Piqueras a Antena 3. Li donen més importància a una accident puntual de una avioneta q moren 2 persones a que cada setmana morin 50 persones a les carreteres de l'estat.
l'INTRUSISME goberna els mitjans de comunicació el que dóna la desinformació.
som el pais de l'intrusisme, de la fribolitat, de la mentira,de la demagogia, de la deshumanització...

P.D.1 puto pedro piqueras q et masturbes pensant amb el cap obert d'un nen palestí desprès d'un atentat terrorista.

ramontxu ha dit...

un altra cosa que m'agradaria remarcar es la endogamia present en totes les nostres vides, que es tb una mena d'intrusisme. els llocs de treball s'escullen a "dit" no per merits. Això passa amb la abogacia, amb la justicia, a les universitats, poliesportius,a la administració pública,... l'ambient està contaminat. i aixi va la societat en comptes de que tenir els millors metges, advocats, profesors, ... tenim els amics d'aquells poderosos que són els que els han ficat.

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Juraria que Pedro Piqueras és Tele 5 tot i això són la mateixa merda de Telenoticies!!

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio