divendres, 5 de desembre del 2008

Crisis!!!!

Si us plau, si no volem que la crisis vagi a més ja sabeu que toca, a emborratxar-se!!!

7 comentaris:

ramontxu ha dit...

el consum als bars ha baixat pq la gent li compra birres als pakis.
- servesa amigo, servesa ! dona igual que plogui, faci calor,tramuntana, estem a sota zero,les 2 de la tarda o les 5 del matí ... sempre hi haurà un paki disposat a vendret una birra.
( així de pas financiem entre tots les armes de Al Qaeda )xD

Anònim ha dit...

Doncs mira, m'han alegro de veure aquesta notícia.
Estic fart que en aquests locals que ara s'hals anomena "paf" (com odio aquesta paraula!!!!) abusin amb el preu de les consumissions on de cada botella d'alcohol treuen un benefici del 150%, tot només per tenir un jodido local decorat mínimament bé (desanganyeu-vos, tot es puto pladur de merda!!!!!) i tenir una cambrereta bufona que vagi ensenyant una mica la pitrera perquè et possis una mica caxondo!!! (desenganyeu-vos, mai us la arribareu a follar!!!!!).

Per tant, espero que aquesta baixada de consum d'alcohol afecti principalment aquest tipus de bar descrit anteriorment, i no afecti al tipic bar de barri (el que tots ens agrada!!!!), que malgrat tenir una decoració pessima i la cambrereta es converteix amb un paio que li surten els pels pel nas i les orelles, almenys son bars que cuiden la seva clientela amb el tracte i la butxaca.

N'estic fart!!! que amb buidin les butxaques quatre "txitxarelos" mal nascuts que a més a més no han treballat mai en el món de la hosteleria!!!!!

FILLS DE PUTA!!!!!!!!!!


P.D.: Sabeu qui es el bar mes gran de bcn que a mes a mes de beure birra es poden trobar tot tipus d'estupefecients????? Es un bar que va desde Colon fins a Plaça Catalunya.

EFECTO PAKI, GRANDISSIM!!!!!

vilius ha dit...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! aixo no pot seguir per aquest cami!!! deu meu realment aixo de la crisi esta anant massa lluny! men vaig al bar!
Salut!

vilius ha dit...

Estic amb tu Cabanes!! Muerte als modernillos visca els bars pepe!!!
Aixo si que es tracta cullons!!

Unknown ha dit...

Pracs, em sembla que lo del subtitol de l'Hipercor era per alguna explsió succeida a Gavà.. XD

De totes maneres, una idea molt suggerent... una gran portada!!! XD

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Aixo si que és preocupant!!

Solé ha dit...

Gran comentari kiku, 100% amb tu

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio