dilluns, 15 de desembre del 2008

REGAL FCBARCELONA

Hola!!!!!

Degut que en aquest país tota repercussió mediàtica esportiva recau sobre el fútbol ( i encara més quant hi ha un Barça & Madriz) m'agradaria resaltar la gran víctoria aconseguida el passat dijous pel Regal FCBarcelona a la pista del poderos Panathinaikos per 76-87.

Creieu que aquest any tenim equip per guanyar la Eurolliga o considereu que encara estem molt lluny d'equips amb pressupostos estratosferics com el CSKA, Olympiacos....etc.??

Creieu que podrem guanyar l'ACB tot doblegant equips com l'Unicaja liderat desde la banqueta per tot un veterà com Aíto Garcia Reneses (màxim respecte!!!) o superar tot un TAU agressiu d'Ivanovic?????

5 comentaris:

Unknown ha dit...

NPI

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Guanyarem la lliga i prou, bé, potser pot caure la copa del rei?

Per cert, pot ser que em diguéssis que tenies entrades pel Barça-Madrid? Digues algu si hi vas!!

Anònim ha dit...

Sergi, en principi el meu pare li han d'aconseguir dues entrades pel Barça-Madrid. Suposo que serán localitats situades a la part de dalt del palau.

En referència al meu escrit, estic convençut que la Eurolliga no la guanyem ni amb pintura i l'ACB la podem guanyar tot i que l'Unicaja amb fot més por que una pedragada no tant per la plantilla que té sinó pel seu entranador (qui es pensi encara que Pesic ha estat el millor entranador que ha passat per Can Barça es que no en té ni puta de idea!!!). Referent a la copa del rei no puc opinar ja que és la competició del kaos, però per mi la millor competició, trobo que el format que té es brutal (o guanyes o puta calle!!)

Espero que els meus pronòstics no es compleixin i poguem guanyar-ho tot!!!

P.D.: El tapat d'aquest any es Barret (el base que tenim de 1,20m) a no ser que el xutin abans de que pugui exhibir tot el seu talent.

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Doncs digues algu i hi anem junts!!!

Gil ha dit...

Aiiii kikuuu, això d'haver-te passat al running i haver deixat el basquet fa uns anys t'ha rovellat una mica!

Barça aquest any, si seguim amb aket nivell de defensa, intensitat i encert, som un ferm candidat a guanyar-ho tot.
I que consti que no parlo des del fundamentalisme més culé (que si que ho faig de totes maneres, jeje), sinó perquè desde fa molts anys, ara si tenim un equip intimidador sota els taulells amb Andersen i Santiago, alias "el profesor chiflado". A part, CSKA està malament, Olimpiakos no em fa por, mandril està com el cul i Panatinaikos ha de millorar molt. Unicaja fa por, però nosaltres tenim un equip més complert. Serà molt dificil per això.
Espero encertar-la amb el pronòstic.

Apa cracks...a seguir disfrutant amb el Barça.
Aquest any, Eurolliga i Champions

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio