dimecres, 10 de desembre del 2008

PROPOSTES CAP D'ANY

Bon dia a tothom,

Ja que queda poc perquè s'acabi l'any deixo penjada aquesta noticia per tal de que la gent deixi les seves propostes per celebrar l'entrada del nou any, així que espero que cadascú de vosaltres deixi la seva proposta per tal de que mes o menys (els que quedem) ens podem posar tots d'acord per celebrar-ho tots junts.

Diria que el sector Mallorca estarà a ses illes, també ser que hi ha una expedició amb una fragoneta amb gent de l'Hermandad i amb algún membre del Heineken, però tampoc tinc dades oficials d'aquests actes.

Ja direu quelcom!!!


7 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo proposo pillar la torta al Russa!

Ana Mallurkina ha dit...

Potser me quedo a Barna i tinc una casa per mi sola

Anònim ha dit...

Badiella m'acabes de donar una bona idea.
En el cas que ens quedem a bcn (que es el més probable) podem dir-li al David que tanqui el bar (el russa) per nosaltres, es a dir, podem dir-li que nosaltres portarem el sopar (que cadascú porti alguna cosa rollo truites, patatuelas.....etc) i a canvi ens tindrà allà durant unes quantes hores mamant com a cosakos.

Personalment crec que acceptarà perquè estic segur que aquell dia estarà el bar buit. En el cas que la proposta tires endavant el tema pica-pica hauria d'estar currat que es el sopar de cap d'any.

Ghalia ha dit...

Primer any que em quedo a Catalunya per cap d'any!! El sopar de rigor el faré amb la família però després compteu amb mi. La idea està bé cabanes.

Fuli ha dit...

kIKU LA IDEA ESTÀ MOLT BÉ, SEMPRE I QUAN EL SENYOR PESETAS EN QUESTIÓ NO TINGUI FAMILIA I SIGUI UN AMARGAT QUE VULGUI OBRIR EL BAR!!

Pessigollaire nº 44 ha dit...

A la megafurgo de l'Hermandad sobren 2 places...

ramontxu ha dit...

la meva proposta :
1.- reventarla al russa
2.- anar al casino a forrarnos
3.- anar de festa pel port a rebentar els diners guanyats.

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio