dimecres, 10 de desembre del 2008

Els Matagegants!

Bé, aquest és el millor nom pel Heineken FC d'aquest any, on després d'entrar en una nva lliga en nou horari ens hem trobat amb un nivell, ni molt alt ni molt baix, però on tot equip pot guanyar al rival. Amb aquest factor, la mala sort i la sequera golejadora del Sr. Pastor vam arribar a caure fins al pou dels cuers. Ahir vam sortir del pou... després d'un partit on vam haver de recórrer a la èpica i a l'experiència del club.

... Cap a les 22h 15 min del vespre arribavem al parking de l'estadi, Meiland. Per dues baixes erem només 7 quan truca l'Arnau (el porter) i diu k el cotxe no li arranca i k no ve... Ens quedem decebuts, 6 jugadors, sense porter... i comencem a pensar com fer-ho per jugar. Creiem k ens en caurien 25, ja que per postres jugavem contra els 1ers de la lliga... Aleshores el Melu, el tiracanyes, se'n va a correr per la Meiland en un acte heròic i pregunta a tots els porters fins a trobar-ne un per jugar (al qual li hauriem de fer un monument pk va fer el partit de sa vida).

I bé, després de tot això, arriba el partit. I resulta que sóm uns cracks Matagegants i que quan juguem amb els equips bons els guanyem fàcil. 4 - 1 amb 4 dianes del Sr. Pastor, que sembla va sortir de la sequera a la 2a part... ja que la 1a va acabar 0 - 0...

La hòstia! Visca HFC!!!

PD: Seguim buscant cheerleaders!!!

4 comentaris:

Melu ha dit...

A la primera part vam acabar 1-0.

També volia ressaltar que mentre sis jugadors patien sota el fred i recorrien a racanejar porters per la meiland, hi ha qui no ve i ni avisa i ens deixa bastant tirats.

No sabem si es culpa del Fito o del Guill, però va ser una tocada de collons.

Proposo que el Fito i el Guill lluitin a mort per decidir qui és més impresentable dels dos.

Malhauradament el supervivent queda igualment exclòs de l'equip. Potser és millor morir que deixar de formar part d'aquest èpic grup d'esportistes d'èlit.

Bernat ha dit...

El que jo pensava, fins que no heu fet un fitxatge d'hivern, encara que sigui mendigant per tota la meiland no heu guanyat, i no digueu que no te res a veure pq en badimuf diu que el porter misteriós va fer el partit de la seva vida.

Anònim ha dit...

Bé nanos!!!!! Ni cas del que diu el Bernat, ni fitxaxes d'hivern ni polles, tot cor!!!!!

HFC!!!!

Per cert, quin any es va fundar l'equip????

Unknown ha dit...

És la 5a temporada... resta...

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio