dissabte, 27 de març del 2010

1st little report

Hola a tothom! Com va tot? Tot a punt per les festes del barri i altres events que arriben aviat? (segur que no... jeje)

Bé, doncs malgrat el que alguns puguin pensar donat el llarg període transcorregut des de la meva partida fins avui, encara no m'he oblidat de vosaltres. Per això aquí us passo unes poques foticos, encara que no n'he fet masses... ja n'aniré penjant més i més i més.... fins l'infinit (aprox.).

La primera:


La platgeta davant de l'hotel, no és gran cosa però hi ha dues xarxes de voley, una de les quals il·luminada per una llum cel·lestial fins a ben entrat el vespre.
La pena és que de moment no conec massa gent (un parell sí) que jugui bé al voley, però vaja, en tinc uns quants amb ganes d'aprendre... avui toca la primera sessió oficial organitzada per mi de voley i borratxera al pool bar (bar de la piscina).

La segona:


La meva habitació, va durar molt poc ordenada, però un pedazo habitació que lo flipas NEN! Amb banyera d'hidromassatge i tal, això pq l'edifici d'executius està plè i ens hem instal·lat a l'hotelet a viure, cada dia tries buffet on anar a jalar... etc. Encara que ara hi ha un overbooking i ens toca compartir una habitació entre tres, però és només per 3 dies.


La tercera:


La podriem titular "Els meus dos companys en paratge bucòlic" jeje
Doncs aquests són els dos amb qui visc i treballo. Són bona gent així que ens ho passem força bé, i sí, els hi va la marxa tropical. Encara que ara entre setmana intentem no liarla massa que és el principi i s'ha de donar bona imatge.

La platja es diu Juanillos i està a 10 min en cotxe de l'hotel. Prou maca. Hi vam anar el diumenge passat, encara que al final vam anar a una altra, aquesta:



És com una espècie de resort dins un club de golf, però sense hotel. En aquest club de golf van fer o estan fent el PGA aquest que fan ara.

La quarta:


Les amigues, sí algunes amigues tb hem fet d'aquí de la feina. :P

La cinquena:


Sex Symbol. Sí, com podeu veure, ara que estic tot negraco encara se'm tiren més les noies a sobre, a vegades agobïa i tot... XD (encara que aquí no es pot apreciar bé la negror, deu ser una qüestió de contrast de la imatge... Royo, si tens un moment ajusta-la una mica...) (Tb. pot ser pq era el primer dia de platja...:P).

Bé doncs res, esperi que us agradi el meu primer report, sap greu no haver-lo fet abans, però no tinc internet al quarto i a la feina havia de treballa, avui dissabte, les coses per aquí estan més tranquiletes...

Doncs that's it! Records a tothom, cuideu-vos molt i que se us troba a faltar una miqueta... però les sensiblonades de moment les deixarem a banda!

Salutti a tutti!!!
estem en contacte!

14 comentaris:

Solé ha dit...

Molt lletja la platja si... que maricon. Molt bé molt bé, podries explicar també que has fet de curru, peru`q de moment semblen unes vacances pagades...

Unknown ha dit...

jeje. Estem començant a fer un inventari de tot l'hotel, així que tela. Tinc feina per 2 mesos minim. I sí, la primera setmana van ser unes vacances pagades :D

Clara ha dit...

Bedooooo !!!! començo a estalviar per venir a veure't !!!

M'encantaaaaa....tot i que les platges de Mallorca són més maqueess !!

Anònim ha dit...

Badimooovie!!!!!!

El report molt currat, esperem que els pròxims siguin iguals o inclòs millors.

Pel que veig, les coses pinten força bé així que a disfrutar!!!

Una abraçada!!!

Ghalia ha dit...

Grande movings!De moment et guanyes el títol de boss.

Anònim ha dit...

Per cert, quina diferència horaria hi ha????

6 hores aprox????

Anònim ha dit...

i tema Barça????? Has trobat algun lloc per veure'l????????

Anònim ha dit...

Ves penjant ofertes x venir a veure't!
A la meiland ja portem 3 derrotes seguides...
Salut

Unknown ha dit...

Que bé no formar part del primer descens del Heineken F.C.

La diferència d'hores era de 5, però ara que heu canviat l'hora són 6.

El Barça aquí el fan en obert en anglès i en latino, oye tu sabes, però em pilla a l'hora la platja, així que avui no l'he vist. Ara, els partits importants els veuré tots, no patiu.

Calamar ha dit...

molt be badiiiiii, veig k t'estas integrant... un petonarro enormeeeeeee

Pessigollaire nº 44 ha dit...

Quin tiu! Posant fotos seves i del deu pelam al pit!!

Posa xurris!!!!!


Aprofita cabró! No treballis molt, folla tot el que puguisi no en deixis cap de prenyada!!

Mr.VetSon ha dit...

quin compromís! canviar animar al club del teu cor per una platja tropical amb una pinya colada y unas mulatotas jugant a volley??? ke gran cabró!!! disfruta-ho!!!

elia* ha dit...

que la platja no es gran cosa?? joder!! ja t'ho canviava rapidament jo!!!
m'alegro que t'estigui anant de p. mare!!!
un pto!!

FITO ha dit...

Excel·lent Badi!!!!

Cuidat molt

P.D.: S'ha de dir que he trobat a faltar anglicismes i que fan més gracia els teus posts amenitzats per l'alcohol...

 
blog template by suckmylolly.com : header image by Vlad Studio